Koncerti podrške “Za Koju” u Elektropioniru i SubBeernom centru
Pomoć za legendu: Dušan Kojić Koja, Foto: Promo

humanitarni rokenrol

Koncerti podrške “Za Koju” u Elektropioniru i SubBeernom centru

Brojni muzičari iz Srbije okupile su se kako bi poslali snažnu prijateljsku poruku svom kolegi

Objavljeno:

Frontmen kultnog benda “Disciplin A Kitschme” i jedna od najvažnijih ličnosti ex-Yu rock scene, Dušan Kojić Koja, krajem jula je tokom boravka u Londonu doživeo moždani udar.

Brojni muzičari iz Srbije okupile su se kako bi poslali snažnu prijateljsku poruku svom kolegi. Tim povodom će biti održani koncerti “Za Koju”, koncerti podrške za što brži njegov oporavak, 18. i 26. oktobra u Elektropioniru i SubBeernom centru u Beogradu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22), počev od 9. oktobra. Na ulazu će koštati 1.300 dinara. Inače, ulaznica važi za oba prostora – i za Elektropionir i za SubBeerni centar.

foto: Promo

Na koncertu u petak 18. oktobar u SubBeernom centru nastupiće: “Električni orgazam”; “Artan Lili”; “Eyesburn”; Nikola Čuturilo Čutura; i “Vasil Hadžimanov Band”. Iste večeri, samo u Elektropioniru biće: “Irie Fm”; “Stuttgart Online”; “Dža ili bu”; i “Zvuk ulice”.

U subotu 26. oktobra za svirku i dobrar provod na koncertu “Za Koju” u SubBeernom centru pobrinuće se: “Obojeni program”; Rambo Amadeus; “Kanda, Kodža i Nebojša”; “Repetitor”; i “Straight Mickey and the Boyz”; a u Elektropioniru: “Čovek bez sluha”; “Autopark”; Sana Garić; “16 osam 23”; i Bojana Bulatović Bo.

BONUS VIDEO:

Espreso Live Session #8: Baobab (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.