Lovefest Fire: Loco Dice spremio do sada neviđen set od čak 3 sata
Loco Dice, Foto: Promo

POŽURITE PO SVOJE ULAZNICE

Lovefest Fire: Loco Dice spremio do sada neviđen set od čak 3 sata

Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih di-džejeva na planeti skoro su rasprodate

Objavljeno:

Veliki uvod u Lovefest 2020 počinje 5. oktobra u Hangaru Luke Beograd i to spektakularnim trosatnim nastupom legendarnog tehno di-džeja Loco Dice-a. Miljenik klabera iz regiona u subotu donosi potpuno sveže muzičko izdanje pod nazivom “Love letters”, a uz njega će nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić.

U prodaji poslednji ograničen broj ulaznica

Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih di-džejeva na planeti skoro su rasprodate. Karte je moguće kupiti još samo do 3. oktobra u ponoć, i to po promo ceni od 1.200 dinara za Regular, kao i 1.600 dinara za VIP zonu. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gistixa i tickets.rs (bivši Eventim).

Lovefest je više od muzike

Za Lovefest, na kome je čest gost Loco Dice kaže da je više od muzike, već poseban koncept koji već više od jedne decenije spaja ljude i kome se uvek rado vraća. Inače, malo ljudi zna da je Loco zapravo dizajner enterijera i poseduje svoju kolekciju odeće. Kao i većina muškaraca, obožava fudbal, Manchester United i Zlatana Ibrahimovića, a za muziku često govori da za njega predstavlja način života.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.