ŠOK! DŽIMI HENDRIKS NIJE MRTAV! I dalje je u punoj snazi, a radi kao glumac u Holivudu!
Iznenadni uspon Morgana Frimena dogodio se nakon što je Hendriks navodno umro 18. septembra 1970. godine, Foto: Printscreen

neverovatna priča

ŠOK! DŽIMI HENDRIKS NIJE MRTAV! I dalje je u punoj snazi, a radi kao glumac u Holivudu!

Da li verujete u ovu priču?

Objavljeno:

Džimi Hendriks je preuzeo identitet glumca Morgana Frimena nakon što je 1970. lažirao svoju smrt, tvrde istraživači pop kulture.

Prema njihovim terorijama, iznenadni uspon Morgana Frimena dogodio se nakon što je Hendriks navodno umro 18. septembra 1970. godine.

Džejms Maršal „Džimi“ Hendriks (27. novembar 1942 - 18. septembar 1970.) bio je američki gitarista, pevač i tekstopisac. Iako se njegova karijera protegla na samo četiri godine, on slovi za jednog od najuticajnijih gitarista u istoriji popularne muzike i jednog od najslavnijih muzičara 20. veka. Karakteristično je to što je bio levoruk i zbog toga imao atipičan stil sviranja.

foto: Printscreen

Ovaj najplaćeniji svetski izvođač, nastupio je na festivalu Vudstok 1969. i festivalu na Ostrvu Vajt 1970. pre nego što je umro od asfiksije povezane sa barbituratima 18. septembra 1970, u starosti od 27 godina.

foto: Printscreen

Morgan Frimen (rođen 1. juna 1937.) je američki glumac, filmski režiser i pripovedač. Frimen je nekoliko puta nominovan za Oskara, a statuu za najboljeg glumca osvojio je 2005. godine. Takođe je osvojio i nagradu Zlatni globus.

foto: Printscreen

Frimen je povređen u saobraćajnoj nesreći u blizini Rulevila u Misisipiju u noći 3. avgusta 2008. Vozilo kojim je putovao, Nisan Makima iz 1997. godine, skrenuo je puta i prevrnuo se nekoliko puta. On i saputnica spašeni su iz vozila nakon intervencije vatrogasaca. Frimen je medicinskim helikopterom prevezen u bolnicu Regionalnog medicinskog centra u Memfisu. Policija je isključila alkohol kao faktor nesreće. Frimen je bio svestan nakon udesa, dok se sa službenim fotografom šalio oko fotografisanja na mestu nesreće.

foto: Printscreen

U sudaru su mu slomljeni levo rame, ruka i lakat, a operisan je 5. avgusta 2008. Lekari su ga operisali četiri sata kako bi sanirali oštećenje nerva u ramenu i ruci. U emisiji na CNN-u, poznati voditelj Pirs Morgan je rekao da mu je povređena levica, te da ne može da pomera prste leve ruke. Da li to znači da Hendriks/Frimen više nikad neće moći da svira gitaru?

foto: Printscreen

Da li verujete u ovu priču?

BONUS VIDEO:

Starije gopođe oplele kolo na Svadbi uz Senidinu pesmu Mišići

(Espreso.co.rs/NewsPunch)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.