St. Germain konačno u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Biće ludnica!

St. Germain konačno u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

St. Germain ove nedelje izdaje novi album "Real Blues", prvi posle 15 godina od neprevaziđenih albuma "Tourist" iz 2000. godine, te čuvenog "Boulevard" iz 1995. godine
Objavljeno: 23:15h

Proslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain (Sen Žermen) održaće koncert 2. novembra u beogradskom Belexpocentru, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije.

Youtube/St. Germain
St. Germain ove nedelje izdaje novi album "Real Blues", prvi posle 15 godina od neprevaziđenih albuma "Tourist" iz 2000. godine, te čuvenog "Boulevard" iz 1995. godine.
Youtube/St. Germain
Ludovic Navarre aka St.Germain, najavljujući novi album „Real Blues“, u maju ove godine objavio je istoimeni singl, koji je naišao na jednako odličan prijem kod kritike i dugogodišnjih ljubitelja St. Germainovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza. Za "pravi bluz" vokal, odabrao je legendarnog Lightnin' Hopkinsa, a celom albumu pridružio je zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n'goni.
Youtube/St. Germain
U prodaju će biti pušten vrlo ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.