PROGRAM NOVE BINE NA APGRADE FESTIVALU: Najjači repertoar u prostoru Luke Beograd!
Foto: Promo

APGREJD FESTIVAL

PROGRAM NOVE BINE NA APGRADE FESTIVALU: Najjači repertoar u prostoru Luke Beograd!

Festival elektronske muzike Apgrade od 12-15. septembra donosi najjači repertoar do sada i to na novoj lokaciji - u izazovnom prostoru Luke Beograd!

Objavljeno:

Uz glavni stejdž gde će se smenjivati neka od najtraženijih imena elektronske muzičke scene današnjice kao što su Laurent Garnier, Tale of Us, Helena Hauff, Moodymann, David August i Matthew Jonson, Apgrade se širi na još jednu binu čiji program uređuje tim beogradskog kluba Dragstor. Tik iza glavnog podijuma sa kapacitetom od nekoliko hiljada posetilaca, na intimnijoj, novoj „§“ bini u Luci Beograd nastupaju FJAAK, Skee Mask, Regen, Low Jack i Orpheu The Wizard.

Uz njih, na programu je i trio lokalnih didžejeva, 33.10.3402, SAUD i Aaska, čiji su setovi obeležili žurke u jednom od najboljih klubova jugoistočne Evrope.

Pojedinačne karte, komplete i kartu za žurku zatvaranja za Apgrade festivala možete da kupite na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a i Ticketvision-a širom Srbije, kao i onlajn.

foto: Promo

U petak kao hedlajneri nastupaju Apgrade miljenici FJAAK, kao i suosnivač Red Light radija, Orpheu The Wizard. Domaću podršku pružaju Drugstore resident DJ 33.10.3402 i Aaska, didžejevi koje svakog meseca možete da čujete u ovom beogradskom klubu. Feliks i Aron, koji čine duo FJAAK, vraćaju se u Beograd nakon plodnog leta i nastupa na Afterlife partiju na Ibici, Awakenings-u, Melt-u i Sziget-u. Orpheu, jedan od omiljenih selektora i digera među domaćom publikom, će nakon nekoliko klupskih nastupa u Beogradu zabeležiti i prvi festivalski.

U subotu za DJ pultom je Skee Mask čiji je album „Compro“ bio jedno od najpuštanijih izdanja prošle godine. Do nedavno anonimni producent iz Minhena radi tehno setove u kojima do maksimuma eksperimentiše u svojim stremljenjima ka ambijentalnom i deep zvuku. Ovom članu Ilian Tape porodice pridružiće se naše predstavnik istog nemačkog lejbla, Regen. Drugi hedlajner je Low Jack iz Pariza, glava iza Editions Gravats lejbla i pravi unikat među didžejevima. Geins't Naït, Maoupa Mazzocchetti, Clara!, Krikor Kouchian i mnogi drugi koji su izdavali za Editions Gravats, potvrđuju nepredvidivu raznolikost i muzikalnost Low Jack-ovih setova. SAUD iz kolektiva SUTRA zasigurno sprema tešku artiljeriju i najnovije među bengerskim trendovima.

Klub Drugstore je poznat po vrhunskoj programskoj šemi čiju će esenciju preneti i na program nove bine u okviru Apgrade festivala u Luci Beograd. U punih sedam sezona ovog andergraund centra imali smo priliku da slušamo imena (mnoga i po prvi put) kao što su: Surgeon, Moritz von Oswald, Rabih Beaini, Hieroglyphic Being, JTC, Florian Kupfer, Mick Wills, Rodhad, Function, Tommy Four Seven, i drugi. Svoje aktivnosti klub je odavno proširio sa striktno elektronskog muzičkog programa na koncertne večeri, teatar i izložbe. Sve inormacije o programu i ulaznicama dostupne su na sajtu Apgrade.org kao i na Facebook stranici eventa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.