Foo Fighters pokrenuli peticiju za okupljanje Oasisa, Noel Galager duhovito odgovorio
Dejv Grol, Foto: Profimedia

jubilej oasisa

Foo Fighters pokrenuli peticiju za okupljanje Oasisa, Noel Galager duhovito odgovorio

Podsetimo, grupa Oasis je ovih dana u centru pažnje zbog nekoliko jubileja, kao što su 25-ogodišnjica albuma "Definitely Maybe", odnosno 10 godina od prestanka rada benda

Objavljeno:

Na skorašnjem koncertu Foo Fightersa na Reading festivalu, članovi benda izjavili su kako planiraju da pokrenu peticiju za okupljanje poznatog britanskog sastava Oasis.

Do ideje je došlo jer je sve vreme tokom koncerta bubnjar grupe imao okačenu sliku braće Galager na svojim bubnjevima. Ovo je izazvalo ovacije u publici, a pogotovo pitanje Dejva Grola da li i publika želi da vidi ovaj slavni britanski bend na okupu.

Na svom nastupu u San Dijegu, Noel se osvrnuo na taj događaj, i rekao: "Ja bih da pokrenem peticiju da se Foo Fighters raspadnu".

Podsetimo, grupa Oasis je ovih dana u centru pažnje zbog nekoliko jubileja, kao što su 25-ogodišnjica albuma "Definitely Maybe", odnosno 10 godina od prestanka rada benda. Braća Lijam i Noel Galager su, međutim, u nikad gorim odnosima i pune stupce tabloidne štampe svojim prepucavanjima, te je mogućnost ponovnog okupljanja benda trenutno ravna nuli.

BONUS VIDEO: VUDSTOK IZ PRVE RUKE: Sve je bilo haotično, ali nama to uopšte nije bilo važno (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Balkanrock / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.