Živeo rokenrol! Opet počinje kultni Jelen Top 10! Od danas - samo na Espresu!

Ali to nije sve!

Živeo rokenrol! Opet počinje kultni Jelen Top 10! Od danas - samo na Espresu!

Senzacionalna vest ovog proleća glasi - opet startuje kultni Jelen Top 10! Ali sa jednom velikom razlikom, koja će po prvi put u Srbiju doneti trendove sa svetske muzičke scene!
Objavljeno:

Tim povodom, popričali smo sa voditeljem emisije - Lazarom Sakanom, koji nam je otkrio sve novosti koje novi Jelen Top 10 nosi sa sobom. A glavni novitet je forma, koja je u skladu sa digitalnm erom, tako da će se emisija koja je za relativno kratko vreme stekla kultna status - emitovati samo na portalu Espreso odnosno na adresi jelentop10.espreso.co.rs. Da li se slažete? Ovo je 100 najboljih pesama svih vremena! (FOTO) (VIDEO) - Po prvi put u Srbiji se emituje jedna ovako koncipirana celina, koja ima za cilj da više angažuje samu scenu. Gitarski zvuk je, naravno, u prvom planu, i dalje nam je tu Top lista, ali donosimo i dve izuzetno zanimljive nove rubrike, a sve to će moći da se vidi samo na portalu Espreso - kaže Sakan. Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

Jelen Top 10 će sada imati i dve potpuno nove rubrike, a koncepcija je takva da se više neće snimati u studiju, nego će Sakan sa ekipom uvek ući u sam centar zbivanja - na koncerte, probe bendova i mnoge druge lokacije. - Novitet su i Jelen Top 10 minuta, u okviru kojih ćemo obilaziti razne događaje i pričati sa članovima bendova. Ideja je da tu afirmišemo mlade umetnike, ali tako što ćemo ih staviti rame uz rame sa onim već dokazanim snagama. I stalno ćemo biti u akciji, na licu mesta, tamo gde se dešava radnja, što će doneti novu dozu dinamičnosti. Druga novost su Nečijih top 10, što podrazumeva da ćemo zvati glumce, pisce i mnoge druge ljude koji nisu iz oblasti muzike, da nam izaberu svojih top 10 pesama, ali sa zadatom temom. Na primer, teme mogu da budu ljubav, sreća, tuga - objašanjava Sakan. Zašto je BG sindikat najveći gradski kult već 17 godina? I biće narednih 177 (VIDEO) (FOTO)
Nečijih top 10 će premijerno ići svakog utorka na portalu Espreso, uz reprizu na regionalnom MTV kanalu, četvrtkom su Jelen top 10 minuta, dok je nedelja rezervisana za regularnu Top listu. Da li ste čuli kako Valter brani Sarajevo na kineskom? Crkavanje od smeha :) (VIDEO) A ko su gosti prve epizode Jelen Top 10 pogledajte na adresi jelentop10.espreso.co.rs! (Espreso.co.rs/Jelentop10espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.