Dva dana ludila u Užicu! Orgazam, DJ-evi i skejteri spremaju opasno zezanje na NEXT-u!

Idemo u prooovod!

Dva dana ludila u Užicu! Orgazam, DJ-evi i skejteri spremaju opasno zezanje na NEXT-u!

Humanitarni NEXT festival, 4. po redu, održaće se u Gradskom kulturnom centru Užica. Festival otvara Električni orgazam
Objavljeno: 17:04h

Četvrti humanitarni NEXT festival, održaće se i ove godine u Užicu 27. i 28. aprila u Gradskom kulturnom centru. Svi znamo njihova imena, ali ne znamo odakle su potekla: Kako je 10 domaćih bendova dobilo svoje naziv (VIDEO) Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od najvećih imena domaće rok i elektronske scene. Festival otvara kultni bend Električni orgazam 27. aprila na Public stejdžu. Iako je osnovan pre 36 godina, ovaj bend i dalje važi za jedan od najboljih kada je živa svirka u pitanju.

Promo
Pored njih, nastupiće i poznati reggae sastav Mašta Bašta, koji je nedavno objavio spot za pesmu Obasjaj, snimljen tokom humanitarnog koncerta za decu iz svratišta. Svojim veselim ritmovima i pozitivnim stavom zabaviće publiku NEXT festivala 28. aprila. 11 domaćih i stranih zvezda koje su dobile HIV! Devetoro njih nije više među nama! (FOTO) Za sve ljubitelje dobre elektronske muzike pobrinuće se jedan od najaktuelnijih domaćih di-džejeva Kristijan Molnar na 031 republic stejdžu. Lokalnu podršku na ovom stejdžu daje di-džej dvojac Luka Vuković i Ivan Radojević, već uveliko poznati po sjajnoj atmosferi koju prave na žurkama širom Srbije i regiona.
Promo
NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice.
Organizacija Shift 2 tokom cele godine se trudi da mladima u Užicu i okolini obezbedi što bolje načine da upotpune svoje slobodno vreme, pa će tako u okviru prvog dana NEXT-a, 27. aprila, u prostorijama Gradskog kulturnog centra, biti otvoren i prvi zatvoreni skejt park u Srbiji.
Promo
Kako organizatori najavljuju, ostatak line-upa objavljivaće se od četvrtka 7. aprila svakog dana u 12 časova na zvaničnoj Facebook stranici NEXT festival - Užice (facebook.com/NextFestivalUzice) na kojoj će uskoro biti i informacije o prodaji karata. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.