Velika turneja: Bajaga i Instruktori odlaze u Skandinaviju! (FOTO) (VIDEO)

srećni zbog nastupa

Velika turneja: Bajaga i Instruktori odlaze u Skandinaviju! (FOTO) (VIDEO)

- Sve je manje zemalja u kojima nismo bili, tako da se obradujem svaki put kad idemo u neku novu - kaže Momčilo Bajagić, čiji bend svira premijerno u Oslu 29. aprila u "Vulkan areni"
Objavljeno: 21:59h
Bajaga i Instruktori tokom aprila idu na skandinavsku mini-turneju u okviru koje će prvi put svirati u Norveškoj, koncerti
Beograđanke, spremite se za Chippendales! Ovako najseksi svetski striperi izgledaju bez majica!
Sve je manje zemalja u kojima nismo bili, tako da se obradujem svaki put kad idemo u neku novu Uz to, sa Instruktorima se vraća u susednu Švedsku za nastupe 27. aprila u "Sodra teatern" u Štokholmu i 30. aprila u Malmeu u "Moriska paviljongen".
Baš mi je drago što idemo prvi put u Oslo. Imam neke prijatelje Norvežane, koji su živeli u Beogradu, i mnogo puta smo se dogovarali da se vidimo, ali nije bilo prilike.
Beogradski bend odnedavno uživo svira "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" - novi singl/spot koji je Bajaga snimio sa bluzerima Point blank i gitaristom Dragim Jelićem U to će se najpre uveriti 15. aprila publika u klubu "Proxima" u Varšavi,
Bio sam oduševljen Varšavom, publikom i klubom, i sjajno je što nam se sada ukazala prilika da se vratimo tamo! Ponudićemo ponovo nešto zanimljivo našim prijateljima u Poljskoj, 'Proxima' je pravi klub za nas i jedva čekam da se tamo popnem na binu!
Bajagu i Instruktore očekuju nastupi i 27. maja u "Elite" klubu u Cirihu, 2. jula na OK Festu na Tjentištu (BiH) i 29. jula na otvaranju Šabačkog letnjeg festivala.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.