FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA I DALJE U PUNOM JEKU: U godini jubileja Zabranjeno pušenje žari i pali po regionu
Zabranjeno pušenje, Foto: Alen Zulić

rok legende

FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA I DALJE U PUNOM JEKU: U godini jubileja Zabranjeno pušenje žari i pali po regionu

"Sviramo 7. septembra u Čačku i garantujem vam da će, što se nas tiče, to biti jedna sjajna priča"

Objavljeno:

Od izlaska njihovog prvog albuma Das ist Walter prošlo je 35 godina, a legendarni bend i dalje energičnim svirkama oduševljava publiku.

Iza sebe imaju ogromnu "kilometražu" i hiljade odsviranih koncerata, a na svakom se daju "kao da je prvi" - nastup visoke voltaže, izveden od srca, s ljubavlju i poštovanjem za publiku.

Ovog leta Zabranjeno pušenje prokrstarilo je regionom uzduž i popreko i održalo brojne koncerte za pamćenje, a posebno se izdvaja onaj u njihovom Sarajevu, na kome je bilo više od 10.000 ljudi.

Bend će u oktobru biti na turneji po Kanadi, a u novembru idu u Australiju. Između ove dve turneje, odsviraće velike koncerte u Splitu, 18. oktobra na Sportskom centru Gripe i Zagrebu 19. oktobra u Domu sportova.

Zabranjeno pušenje u akciji
Zabranjeno pušenje u akciji foto: Alen Zulić

Frontmen benda, Sejo Sekson, kaže da voli da čuje da za njegov bend kažu da je vremešan.

- Ja nisam više u cvetu mladosti i odavno me zovu "stari autor", ali sam sasvim siguran da su koncerti Zabranjenog pušenja i način na koji publika reaguje na našu muziku čvrst dokaz da je rokenrol zauvek mlad, a mi dovoljno kvalitetni da decenijama opstanemo na sceni - kaže Sejo Sekson i najavljuje koncert u Srbiji:

- Sviramo 7. septembra u Čačku i garantujem vam da će, što se nas tiče, to biti jedna sjajna priča. Vidimo se na igralištu FK "Remont", dođite da se zajedno provedemo uz muziku koju volimo.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #7: Daniel Kovač (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.