STARI BEND MAJKA PATONA PONOVO NA OKUPU: Mr. Bungle nastupa nakon 20 godina diskografske pauze
Majk Peton, Foto: Profimedia

sa specijalnim gostima

STARI BEND MAJKA PATONA PONOVO NA OKUPU: Mr. Bungle nastupa nakon 20 godina diskografske pauze

Izvešće svoj debitantski album "The Raging Wrath of the Easter Bunny" iz 1986. godine

Objavljeno: 11:06h

Dvadeset godina nakon što su objavili poslednji studijski album "California", Mr. Bungle su objavili da će se ponovo okupiti za tri koncertna nastupa. Na koncertima u Los Anđelesu, San Francisku i Njujorku narednog februara grupe će izvesti svoj debitantski album "The Raging Wrath of the Easter Bunny" iz 1986. godine, koji su svojevremeno samostalno producirali i objavili. Ovo će biti prvi put da izvode pesme sa pomenutog albuma nakon 30 godina, skoro 20 godina od poslednjih koncerata koje su održali.

Pored originalnih članova benda Majka Patona, Trevora Dana i Treja Spruansa, u grupi će se naći i Skot Ijan (Anthrax, S.O.D.) , te Dejv Lombardo (Dead Cross, Slayer, Suicidal Tendencies).

"To što će na ovoj samoubilačkoj misiji sa nama biti Skot i Dejv je ogromna čast", rekao je Paton. "Oni su jedan od glavnih razloga što smo uopšte stvarali ovaj album, a to što ćemo ga izvesti sa ovim majstorima je apsolutno čudesno... konačno možemo da odsviramo ove tinejdžerske nebuloze kako treba! Totalna katarza za nas."

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #7: Daniel Kovač (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Revolvermag.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.