TOOL U POHODU NA LISTE:  ÆNIMA ponovo među Billboardovih top 10
Tool na koncertu, Foto: Printscreen/youtube

VRAĆAJU SE I STARI ALBUMI

TOOL U POHODU NA LISTE: ÆNIMA ponovo među Billboardovih top 10

Albumi ‘Undertow’, ‘Lateralus’ i ‘10.000 Days’ takođe se visoko kotiraju na lestvici otkad ih je grupa pustila u ‘digitalni svet’

Objavljeno:

Nakon što je dugi niz godina grupa Tool odbijala dati svoje albume na streaming servise, popustila je 2. avgusta kad se celi katalog našao u digitalnom okruženju i od tada je apsolutni hit.

Već po objavi su četiri albuma i EP “Opiate” zauzeli vrhove lestvica servisa Spotify i Apple Music. Najnovija vest je da je album “Ænima” ušao među top 10 albuma Billboardove 200 – albumske lestvice s ekvivalentom 33.000 prodatih digitalnih kopija u kombinaciji s brojem streamova, a slede ga albumi “Undertow” (1993.), “Lateralus” (2001.) i “10.000 Days (2006.) koji su među 20 najtraženijih prošle nedelje.

Uspeh se očekuje i od najavljenog novog albuma, prvog u 13 godina, kojeg je najavio singl “Fear Inoculum” dug 10 minuta i 21 sekundu, što ga čini najdužom pesmom na Hot 100 singl lestvici, a debitovao je na 93. mestu iste, dok je dosad pregledan preko šest miliona puta na YouTubeu.

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.