OVO ZANIMA CELU SRBIJU: Poznato je da li će Džoni Mar svirati na Bir festu
Džoni Mar, Foto: Profimedia

festival počinje dan kasnije

OVO ZANIMA CELU SRBIJU: Poznato je da li će Džoni Mar svirati na Bir festu

Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama

Objavljeno: 14:19h

Zbog najave RHMZ-a da će u sredu 14. avgusta biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom i velikom količinom padavina, producent Belgrade Beer Festa je odlučio da početak festivala pomeri na četvrtak 15. avgust, a da festival traje i u ponedeljak 19. avgusta. Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

"Svi najavljeni izvođači za sredu 14. avgusta nastupiće na festivalu", potvrdio je u izjavi za Espreso Darko Glavaš, gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa. On je naveo da se program odlaže zbog najavljenog nevremena i potvrdio da će se festival produžiti na ponedeljak 19. avgusta. To znači da će, prema ovim najavama, i glavna zvezda festivala Džoni Mar ipak održati koncert na festivalu.

„Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku“ rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Međutim, u toku dana pojavila se informacija da će konačan program biti utanačen u satima koji su pred nama i da se još uvek ne zna da li će Džoni Mar nastupiti. Ako se to bude desilo, opcija je četvrtak.

Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.