DOK ČEKAMO ALBUM: TOOL diskografija dostupna online za skidanje i strimovanje
Tool uživo, Foto: Printscreen/youtube

konačno

DOK ČEKAMO ALBUM: TOOL diskografija dostupna online za skidanje i strimovanje

Pre nekoliko nedelja se pojavio demo snimak 72826 iz 1991, a sada je dostupan i njihov kompletan opus slušaocima širom sveta

Objavljeno:

Bend Tool je skoro podelio svoju kompletnu diskografiju na internetu. Do skora je ova grupa bila jedna od retkih koja je svoj materijal prodavala isključivo preko CD-a i vinil ploča.

Mejnard Džejms Kinan, frontmen grupe, izjavio je da su i oni postali svesni toga da se vremena menjaju, iako su oni hteli da njihova muzika ostane u vremenu kaseta i diskova i poručili nam da se pripremimo za budućnost u vidu digitalnih preuzimanja i strimovanja sadržaja.

Još 2017. je bend najavio postavljanje svog kompletnog opusa na internet platforme. Početkom godine su napravili profile na Spotify i Apple Music. Pre nekoliko nedelja se pojavio demo snimak 72826 iz 1991, a sada je dostupan i njihov kompletan opus slušaocima širom sveta.

Ovoj novoj, digitalnoj eri će se pridružiti i prvi novi album Toola u trinaest godina, pod nazivom Fear Inoculum, koji bi trebalo da izađe u avgustu. Na američkoj turneji je bend već izvodio pesme Descending i Invincible s novog albuma.

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Balkanrock.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.