NOEL GALAGER OŠTRO O BRATU: Voleo sam majku dok nije rodila Lijama
Noel Galager, Foto: Profimedia

bio jednom bend oasis

NOEL GALAGER OŠTRO O BRATU: Voleo sam majku dok nije rodila Lijama

Noel kaže kako se nikad neće pomiriti sa bratom, "jer ima jednu fatalnu manu, a to je da ne oprašta ljudima".

Objavljeno:

Nekadašnji član britanske grupe Oasis, Noel Galager, u intervjuu za britanski Guardian govorio je o brojnim temama, od klimatskih promena do nuklearnog rata i feminizma. Ovaj muzičar je često u žiži javnosti zbog izjava o svom bratu takođe nekadašnjem članu Oasisa, Lijamu. Nedavno ga je optužio da "uznemirava žene", nakon što je navodno slao agresivne poruke njegovoj ćerci Anais.

Govoreći o svom predstojećem EP-u "This Is the Place" i o tome zašto takve "avanturističke" pesme nije snimao u vreme Oasisa, izjavio je da ih "Lijam nikad ne bi pevao" jer "ne voli uvrnute stvari". O pitanjima o odnosu sa majkom, kakva dobija od novinara, kaže da je iskren odgovor "šta se to vas tiče", ali da da je najpametniji uvek "voleo sam je dok nije rodila Lijama".

Noel kaže kako se nikad neće pomiriti sa bratom, "jer ima jednu fatalnu manu, a to je da ne oprašta ljudima".

"Jednom kada počnete da šaljete poruke mojoj deci - a to su činila i njegova deca - i legitimizujete da moju ženu razvlače po internetu, pa ona zbog toga mora da zatvori svoj Instagram nalog - onda se to nikako neće desiti".

Kaže da ne sluša njegove solo albume, jer "ne može da podnese njegov glas", a o njegovoj muzici misli da je "nesofisticirana, za nesofisticirane ljude, koju je napravio nesofisticirani čovek".

Noel Galager je nedavno podigao prašinu i izjavom kako "postoji samo jedna veća glupost od glasanja za Brexit, a to je uspon p*izdi koje bi da se to glasanje odbaci". Kako kaže, misli da bi ponovno glasanje dovelo samo do novih podela, i da to nije dobra ideja.

O feminizmu i tome da li je feminista, kaže: "Da, apsolutno. Nisam to ni skapirao dok mi žena nije rekla, kada sam konstatovao kako to onda moram da objavim svetu. Definitivno jesam. Kada imate ćerku tinejdžerku, morate to da shvatite brzo".

"Ona dolazi na moje svirke sa drugarima tinejdžerima, to je nešto sasvim drugačije,verujte mi. Oni istovremeno mogu da pričaju sa tobom a da ne propuste takt, dopisuju se s nekim u Gani, kupuju obuću i slušaju muziku istovremeno...ko je izmislio te ljude?" retorički se pita Noel o mladim generacijama.

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.