Guns n roses ponovo na okupu! Pokidali u Los Anđelesu! (FOTO)

U VELIKOM STILU

Guns n roses ponovo na okupu! Pokidali u Los Anđelesu! (FOTO)

Jedan od najuticajnijih i komercijalno najuspešnijih rok bendova svih vremena ponovo je nastupio
Objavljeno: 17:46h

Američki hard rok bend Guns N' Roses, u koji su se posle 20 godina vratili basista Daf Mekejgan i gitarista Sleš, ponovo su na sceni! Legende ponovo jašu: Verovali ili ne, Gansi na okupu u originalnoj postavi! Oni su iznenadnim koncertom u Los Anđelesu, u malom klubu Trubadur, nastupali na mestu gde su i započeli karijeru. Članovi grupe su na društvenim mrežama morali da naglase da će koncert zaista biti održan jer su mnogi obožaoci pomislili da je to prvoaprilska šala.

A photo posted by @ali_shayesteh_management on

Kako prenosi magazin "Rolling Stone", pored pevača Eksla Rouza, Sleša i Dafa, na binu su izašli i dugogodišnji klavijaturista benda Dizi Rid, gitarista Ričard Fortus, bubnjar Frenk Ferer i klavijaturistkinja Melisa Ris, koja je i prvi ženski član u istoriji benda.

A photo posted by @ali_shayesteh_management on

A photo posted by Eric J. (@eric.j.h) on

Pogledajte kako su popularni Gansi zvučali u novoj-staroj postavi.

Bend važi za jedan od najuticajnijih i komercijalno najuspešnijih rok bendova svih vremena. Poznata grupa je u septembru 2010. godine održala koncert u Beogradu, a 2012. su nastupili na novosadskom festivalu Exit. Njihove najpoznatije pesme su “Welcome to the jungle”, "November Rain", "Paradise City", "Sweet Child O' Mine" i "Don't Cry". (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.