LOVEFEST SPREMAN ZA SPEKTAKL SVETSKIH RAZMERA:  Napravljena najveća bina ikada u Srbiji
Fire Stage, Foto: Promo

vrnjačka banja

LOVEFEST SPREMAN ZA SPEKTAKL SVETSKIH RAZMERA: Napravljena najveća bina ikada u Srbiji

Čuveni Fire Stage, po kome će od danas do subote prošetati velikani među kojima su Richie Hawtin, Joseph Capriati, legendarni Marco Carola, dugo iščekivani Jamie Jones i mnogi drugi, ove godine dostigao je neverovatne dimenzije

Objavljeno:

Lovefest je potpuno spreman da od danas u Vrnjačkoj Banji ugosti svetske muzičke gigante i to na najvećoj bini koju je Srbija ikada videla.

Čuveni Fire Stage, po kome će od danas do subote prošetati velikani među kojima su Richie Hawtin, Joseph Capriati, legendarni Marco Carola, dugo iščekivani Jamie Jones i mnogi drugi, ove godine dostigao je neverovatne dimenzije od 65 metara širine. Bina je visoka čak 24 metra, a poređenja radi sve dimenzije neuporedivo su veće od kultnog koncerta Rolling Stones-a u Beogradu.

Za izgradnju ovog džinovskog stejdža korišćeno je čak 4.528 sklopivih delova, kao i 180 tona tegova, a bina je projektovana tako da izdrži nalet vetra i do 100 kilometara na sat. Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji neumorno je radilo preko 100 ljudi čak dve nedelje.

Organizatori nisu štedeli ni na tehničkoj produkciji, pa će tako Fire Stage oživeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvetu, kao i preko 170 kvadrata led ekrana. Tu je i specijalan brending, na kome je za ovu godinu radio čitav tim dizajnera.

Trinaesto izdanje Lovefesta počinje danas već od podneva, a kompletan program može se pogledati na mobilnoj aplikaciji Lovefesta, koja je dostupan svim IOS I Android korisnicima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.