Pol Mekartni piše svoj prvi mjuzikl
Pol Mekartni, Foto: Profimedia

legendarni bitls

Pol Mekartni piše svoj prvi mjuzikl

Hol je rekao da Mekartnijeva "duhovitost, emocionalno poštenje i melodijska brilijantnost donose sasvim novu dubinu i širinu klasičnoj priči"

Objavljeno:

Bivši Bitls Pol Mekartni najavio je da piše svoj prvi mjuzikl, adaptaciju klasičnog filma "Divan život" (It's a Wonderful Life).

Mekartni će u tom projektu sarađivati sa dramskim piscem Lijem Holom, koji je radio na filmu i mjuziklu "Bili Eliot" i producentom u londonskom Vest endu Bilom Kenrajtom.

Mekartni je rekao da nikad nije razmišljao o tome da piše mjuzikl ali posle susreta sa Kenrajtom i Holom pre tri godine počeo je da misli da bi to "moglo da bude interesantno i zabavno." Hol je rekao da Mekartnijeva "duhovitost, emocionalno poštenje i melodijska brilijantnost donose sasvim novu dubinu i širinu toj klasičnoj priči".

Film reditelja Franka Kapre iz 1946. godine govori o Džordžu Bejliju, bankaru iz malog grada kome andjeo čuvar pokazuje vrednost njegovog života.

Producenti su saopštili da planiraju da mjuzikl počne da se prikazuje krajem 2020. godine. Datum i mesto gde će se prikazivati nisu još objavljeni.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #6: Glib (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.