Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters konačno u Sava Centru! (FOTO) (VIDEO)

jedva čekamo

Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters konačno u Sava Centru! (FOTO) (VIDEO)

Etno sastav o kome se sve više priča nastupiće 15. aprila u Sava centru, a na njihovom solističkom koncertu zapevaće i prijatelji benda, popularni pevači Merima Njegomir i Dušan Svilar
Objavljeno:
Bliznakinje Gobović i etno sastav Gobo sisters održaće koncert pod nazivom “Lepota je u tradiciji” na sceni Velike dvorane Sava centra, 15. aprila s početkom u 20 časova.
Za sve ljubitelje world music-a: Peto izdanje Todo Mundo festivala održaće se u aprilu!
Promo
pesama, ali i otkrije tradiciju kakvu ne poznaje, kao specijalni gosti nastupiće Merima Njegomir i Dušan Svilar, kao i hor i folklor KUD-a “Branko Cvetković”. trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda upravo kod nje, kao odgovornog urednika. Ona je velika pevačica i naš uzor u svakom smislu, slažu se Marija i Marina Gobović. Proleće stiže u Beograd: Otvaranje izložbe Medvedi u Galeriji Muzeja! (FOTO)
Promo
producent i klavijaturista “Gobo Sisters Banda”, koji je više puta sarađivao s njim. divnog glasa, a pre svega jako dobar i lepo vaspitan momak, pa mi je veliko zadovoljstvo što će biti naš gost na koncertu, kaže Andrej. na koncertu materijal sa svoja dva albuma, "Zora" iz 2014. i "Probudi se" iz 2015. Ulaznice za koncert prodaju se na blagajni Sava centra po ceni od 1.000 dinara.
sastav koji čine pevačice, sestre bliznakinje, Marija i Marina Gobović, kompozitor i klavijaturista Andrej Andrejević, kao i nekoliko sjajnih multiinstrumentalista koji sviraju tradicionalne balkanske instrumente sa podjednakim umećem kao i moderne. u muzici koji se popularno naziva “moderna tradicija Balkana” ili “etno-pop”.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.