Sint-pop autor PALMS VOICE objavio singl COMBINATOR
Boris Milanović i Ana Marija Grbić u novom spotu, Foto: Printscreen/youtube

novo

Sint-pop autor PALMS VOICE objavio singl COMBINATOR

U vodećoj ulozi je Ana Marija Grbić, pesnikinja iz Beograda

Objavljeno: 10:26h

Pesma "Combinator" je novi singl beogradskog synth-pop izvođača Palms Voice. Video spot je režirao Igor Stanojević, a u vodećoj ulozi je Ana Marija Grbić, pesnikinja iz Beograda. Ovaj video singl najavljuje drugi album za Palms Voice, čije se objavljivanje očekuje sledeće godine.

Video možete pogledati OVDE.

"Koncept za spot je svojevrstan "spin" na temu klasičnog "performance video" pristupa, u kom je autor i izvođač pesme stavljen u drugi plan. Na taj način je iskorišćen širi potencijal video medija, uz očuvanje uzbudljivosti klasičnog pristupa predstavljanju jednog muzičkog projekta. Ana Marijino preuzimanje uloge izvođača i prepuštanje zanosu muzičkog izraza ukazuje na neposrednost identifikacije kroz muziku, tako brišući granicu između ličnog i univerzalnog", navodi se u saopštenju autora.

"Sama pesma je meditacija na temu ljubavnog odnosa u kontekstu svakodnevnice, tražeći suštinu u jednostavnosti. Romantična ljubav u svim njenim fazama i oblicima je centralna tema u Palms Voice pesmama, a u slučaju "Combinator" je sentiment neuobičajeno pozitivan. U planu je sukcesivno objavljivanje pesama sa budućeg albuma "Eastern Bloc" u vidu video singlova".

Palms Voice je synth-pop projekat Borisa Milanovića, gitariste i vokala beogradskog alt-rock benda Triko. Njegovu samostalnu muziku krase ubedljivi klupski ritmovi koji su u kontrastu sa suptilnim vokalom i delikatnim gitarskim deonicama. Prošlogodišnji debi album (izdanje Pop Depresije i Kišobrana) označava realizaciju prve faze dugogodišnjeg kreativnog procesa, u kom lična iskustva kombinuje sa naletima ekstremne inspiracije.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #6: Glib (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.