WILCO najavio novi album ODE TO JOY
Džef Tvidi, Foto: Profimedia

oda radosti

WILCO najavio novi album ODE TO JOY

Dok je prethodnik ‘Shmilco’ iz 2016. bio tmuran, novi album je po rečima Džefa Tvidija njegova sušta suprotnost

Objavljeno:

“Album je pun stvarno velikih, velikih narodnih pesama, te monolitnih, brutalnih struktura na kojima se osećaju ta osetljiva osećanja”, tvrdi Džef Tvidi u saopštenju pred objavu albuma “Ode To Joy”.

Zamisao za album stigla je nakon dva Tvidijeva solo albuma; “Warm” (2018.) i ovogodišnjeg “Warmer”. Radeći zajedno s bubnjarom Glenom Kočeom, njih dvojica su kreirali podlogu novog albuma kako bi se ostatak benda nadogradio na različite načine.

Novi album izlazi 4. oktobra za dBpm Records, a za prvi singl izabrana je melodična pesma “Love Is Everywhere (Beware)”.

“Mora da postoji više ljubavi nego mržnje. Da li je tako?! Nisam uvek siguran da možemo biti tako sigurni. U svakom slučaju, osećam se kao da sam uveren u tu jednačinu, što nije uvek najbolja motivacija za mene da budem najbolji – to mi može nekako dozvoliti da se malo oslobodim kad pomislim da bi trebalo težiti tome da delim više ljubavi izvan moje udobne sfere porodice i prijatelja. Tako da pretpostavljam da je pesma svojevrsno upozorenje da ljubav je svuda, ali pažnja! Ne mogu dopustiti da me taj osećaj oslobodi dužnosti da stvaram više”, objasnio je Tvidi novi singl.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #6: Glib (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.