Biće ludnica! Crookers, Nightmares On Wax i Atjazz na Defectedu!  (FOTO)

ne propustite

Biće ludnica! Crookers, Nightmares On Wax i Atjazz na Defectedu! (FOTO)

Smešten u skrivenoj uvali s vlastitom peščanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji osigurava pet dana house hedonizma
Objavljeno:

Defected Croatia festival na rasporedu je od 11. - 15. avgusta 2016. u The Garden Resortu u Tisnom, a iza njega stoji Defected, jedan od najcenjenijih brendova u house muzici. Ulaznice za ranoranioce su rasprodane, a upravo su objavljena nova imena koja će se naći na letnjem line-upu ovog festivala. Radio&Julija: Baletski rok spektakl koji kombinuje Šekspira i muziku Radioheada! (VIDEO)

Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj bini, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo partyja na otvorenom u klubu Barbarella’s. Najnovija imena na line-upu uključuju postavu već etabiliranih izvođača, kao i novih talenata, a to su Crookers, DJ Spen, Karizma, Atjazz, FCL, Nightmares On Wax, Honey Dijon, Red D, San Soda, Low Steppa, Black Motion, Lee Walker, Adesse Versions, Kai Alcé, Dr Packer, Joss Moog, Studio Heist, ATFC, the Shapeshifters Andy Daniell, te sledi još objava novih imena. Biće ludo!! Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd! (VIDEO)
Svi se oni priključuju već potvrđenim imenima koja čine Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, Sonny Fodera, Sam Divine, Franky Rizardo, &Me, Adam Port, David Mayer, Purple Disco Machine, John Morales, ANOTR, Dario D’Attis, Eli Escobar, Fred Everything, Worthy, Luke Solomon i Simon Dunmore.
Smešten na skrivenoj obali s vlastitom peščanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji osigurava pet dana house hedonizma. Jedinstvena lokacija na obali, The Garden Resort u Tisnom, na glavnoj će pozornici ugostiti headlinere iz celog sveta, blizu plaže, na kojoj se nalazi pozornica smeštena odmah uz more s pogledom na ostrva, a sve to pruža magično iskustvo za izvođače i posetitelje.
Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućava ples pod zvezdama sve do zore. Zabave na brodu koje će se održavati dva puta dnevno održavaće se na drvenom brodu Argonaughty koji će biti dom nezaboravnih trenutaka. Dodatna imena na line upu, program i raspored zabava na brodovima bit će objavljeni uskoro.
U prodaji su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Nedeljna festivalska ulaznica iznosi 6000 dinara. Dnevne cene su 960 dinara za prvi i zadnji dan festivala, odnosno 1600 dinara za vikend dnevne ulaznice. Grupna ulaznica za sve večeri u klubu Barbarella's je 2800 dinara. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu pokazati važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.