ORGANIZATORI VUDSTOKA 50 NE ODUSTAJU: Započeli pregovore oko nove lokacije
Originalni Vudstok, Foto: Printscreen/youtube

godišnjica

ORGANIZATORI VUDSTOKA 50 NE ODUSTAJU: Započeli pregovore oko nove lokacije

Podsećamo, organizatori ove godišnjice su se suočili sa nizom problema, od otkaza hedlajnera, preko prekida saradnje sa investitorom Dentsu Aegis Network, sve do poslednjeg otkazivanja lokacije

Objavljeno:

Organizatori festivala Vudstok 50, koji je planiran za godišnjicu legendarnog festivala održanog 1969, pokušavaju da obezbede novu lokaciju nakon što je prethodna otkazana.

Vudstok 50 je trebalo da bude održan 16-18. avgusta u Votkins Glenu, u državi Njujork. Međutim, vlasnici prostora su izdali saopštenje u kome kažu da festival ipak neće biti ovde. "S obzirom na razvoj događaja, možemo da potvrdimo da CID Entertainment više neće sarađivati sa Vudstokom 50 ni na jedan način", piše u zvaničnoj objavi.

Portparol Vudstoka 50 je, ipak, najavio: "U pregovorima smo za drugu lokaciju koja bi bila domaćin festival od 16. do 18. avgusta i jedva čekamo da je objavimo i krenemo s prodajom karata u narednim nedeljama".

Podsećamo, organizatori ove godišnjice su se suočili sa nizom problema, od otkaza hedlajnera, preko prekida saradnje sa investitorom Dentsu Aegis Network, sve do poslednjeg otkazivanja lokacije. Premda je investitor rekao da festivala neće biti, organizatori su se odmah oglasili s najavom da će se Vudstok 50 održati.

S obzirom na trenutno stanje događaja i činjenicu da je ostalo malo vremena do projektovanih festivalskih datuma, sve je manja verovatnoća da će tako i zaista biti.

BONUS VIDEO: EVA RAS ZA ESPRESO #2: Film je odsvirao svoje, SINIŠA PAVIĆ se ne rađa za svaku generaciju (VIDEO)

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.