Poslednji filharmonijski afterparti u sezoni - Late Night Classic u Savamali
Jelena Milašinović u ulozi DJ-a, Foto: Promo

zatvaranje

Poslednji filharmonijski afterparti u sezoni - Late Night Classic u Savamali

U ulozi di-džeja Jelena Milašinović, portparol Filharmonije

Objavljeno:

Beogradska filharmonija je tokom ove sezone izvela klasiku van koncertne dvorane, i to pravo na klupsku scenu u srce Savamale, uz Late Night Classic afterpartije. Poslednji u nizu zakazan je za petak, 24. maj, a u ulozi di-džeja je ponovo portparol Jelena Milašinović koja će puštati svoju plej listu isključivo klasične muzike u klubu “Taman” (Karađorđeva 44).

Nakon filharmonijskog koncerta na Kolarcu zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, portparolka će stati za di-džej pult i klaberima prirediti svojevrsni “best of” klasične muzike za đuskanje koja se puštala u “Tamanu” tokom filahrmonijske - klupske sezone.

Na prethodnim Late Night Classic događajima, direktor Ivan Tasovac i violinistkinja Jelena Dimitrijević prikazali su svoje di-džej umeće i dokazali da se uz klasiku može plesati i provesti kao u disko klubu, a violončelistkinja Maja Bogdanović je pored di-džejisanja priredila i nezaboravnu živu svirku.

Poslednji Late Night Classic kao zatvaranje filharmonijske klupske sezone, idealan je za one koji se još uvek “plaše” koncertne dvorane, kao i za ljubitelje kojima klasike nikad nije dovoljno.

BONUS VIDEO: Game of Thrones: Redakcijska diskusija (duži video)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.