MOŽDA SE KIT FLINT IPAK NIJE UBIO? Procurio nalaz o smrti pevača grupe Prodigy
Kit Flint je preminuo u martu, Foto: EPA/ENNIO LEANZA

MUTNA POSLA

MOŽDA SE KIT FLINT IPAK NIJE UBIO? Procurio nalaz o smrti pevača grupe Prodigy

Novi momenti

Objavljeno:

Kit Flint, frontmen benda The Prodigy, pronađen je mrtav u svome domu u Eseksu 4. marta ove godine, a u sredu je napokon objavljeno i službeno saopštenje patologa Karolin Bisli Marej.

U njemu stoji kako je muzičar, koji je preminuo u dobi od 49 godina, u vreme smrti, koja je nastupila vešanjem, u organizmu imao tragove kokaina, alkohola i kodeina (opijata koji se u medicini koristi kao analgetik i antidiuretik), preneo je Daily Mail.

Patolog Bisli Marej u svom zaključku istaknula je kako "ipak nema dovoljno dokaza da bi se Flintova smrt sa sigurnošću mogla proglasiti nesrećom ili samoubistvom".

- Nažalost, nikad nećemo znati šta se toga dana zapravo zbivalo u njegovoj glavi... Je li se samo šalio kad je sve pošlo užasno krivo? - pita se ona i dodaje kako je u obzir uzela i samoubistvo i nesrećan slučaj, ali za niti jednu opciju nije imala dovoljno dokaza pa je svoj nalaz, nažalost, morala ostaviti bez konkretnog zaključka.

Lijam Hovlet (47) i Maksim (52) iz The Prodigyja u utorak su na Tviteru uputili apel svim obožavateljima benda sa sledećom porukom: "

- Ako imate problema s mentalnim zdravljem, molimo vas, potražite lekarsku pomoć, nemojte trpeti i patiti u tišini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.