Kirk Hemet najavljuje novi album Metalike?
Kirk Hemet, Foto: Profimedia

DUGO SE ČEKALO

Kirk Hemet najavljuje novi album Metalike?

"U trećoj smo godini od Hardwireda. Možda bismo mogli malo više da se fokusiramo i ranije da uđemo u studio"

Objavljeno: 09:46h

Gitarista Metalike kaže da ima „tonu materijala“ za novi album i da je spreman u svakom trenutku.

Hemet je otkrio da „sedi na dovoljno materijala“ sa kojim bi mogao da uđe u studio. Njegova izjava prati skorašnju izjavu basiste Truhilja da se bend nada da će objaviti svoj sledeći album u kraćem vremenu nego što im je trebalo da objave „Hardwired… to Self-Destruct“ iz 2016. godine.

“Kada sam imao 13 ili 14 godina, bendovi su svake godine izdavali albume”, rekao je Hemet u intervjuu za Mixdown. “Ozbiljno, Kiss je objavljivao album na svakih osam meseci!“

On je nastavio: „Niko od nas nije zadovoljan činjenicom što nam je toliko puno trebalo, jer to je mnogo vremena. Nadamo se da ćemo to izbeći ovaj put. U trećoj smo godini od Hardwireda. Možda bismo mogli malo više da se fokusiramo i ranije da uđemo u studio. ”

Nije prvi put da je Hemet napravio zalihu rifova pre snimanja novih pesama. Pre “Hardwireda”, izgubio je telefon sa stotinama ideja za nove gitarske deonice, slučajno ga ostavivši u automobilu u Danskoj. Doprineo je albumu više kao gitarista nego kao pisac, jer nije zapamtio rifove.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Jedan bend ne čini njegova muzika, nego ljudi (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Balkanrock.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.