Gejm, Seth, meč! Seth Troxler prvi put u Beogradu
Seth Toxler nastupa u Drugstore-u, Foto: Promo

ŽURKA PROLEĆA!

Gejm, Seth, meč! Seth Troxler prvi put u Beogradu

Harizmatični potomak kauboja i propovednika nastupiće u klubu Dragstor 20. aprila na drugoj večeri ovog parti serijala u novoj sezoni

Objavljeno:

Apgrade predstavlja prvo gostovanje Seth Troxlera u srpskoj prestonici!

Harizmatični potomak kauboja i propovednika nastupiće u klubu Dragstor 20. aprila na drugoj večeri ovog parti serijala u novoj sezoni, gde će tročasovnim setom konačno nadoknaditi naše višegodišnje iščekivanje. Pored Troxlera, publika će imati retku priliku da uživa i u b2b setu dvojice pionira beogradske klupske scene i Apgrade mastermajndova - Gordana Paunovića i Vlade Janjića dok će dodatnu domaću podršku pružiti dvojac Akioki. Kapacitet čuvene beogradske “tehno katedrale” je limitiran a žetoni za vožnju su dostupni na svim blagajnama kao i onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs po ceni od 1190 RSD. Požurite!

Seth Troxler nastupa na Apgrade-u
Seth Troxler nastupa na Apgrade-ufoto: Promo

Pored DJ’s DJ kategorije, postoji i mali broj onih koji su u stanju da serviraju vrhunski ukus za velike mase. Seth Troxler sa velikom lakoćom uživa oba ova statusa. Nakon detinjstva u Detroitu, kao tinejdžer dolazi u Berlin. Zanat didžeja je pokupio od očuha, a svetsku slavu stekao prepoznatljivim eklektičnim selekcijama Čikago hausa, minimal tehna i opskurnih indie numera. Svoje enciklopedijsko poznavanje muzike pasionirano deli sa posetiocima poznatih klubova (Circo Loco, Fabric, Panorama bar, Output, De School) i festivala kao što su Burning Man, Time Warp, Awakenings, Movement, Sonus ili Sunwaves.

Seth Troxler nastupa na Apgrade-u
Seth Troxler nastupa na Apgrade-ufoto: Promo

U Srbiji smo ga prvi put slušali 2011. godine kao člana trojca Rebel Rave (Seth, Jamie Jones i Damien Lazarus) a potom i na festivalskim binama EXIT-a i Lovefest-a. Posle nedavno objavljenog albuma „This is Then“ koji retrospektivno obeležava Sethovih jubilarnih 10 godina života u Evropi, usledio je ciklus klupskih gigova u okviru kojeg Apgrade ima privilegiju da ovog nesvakidašnjeg selektora dočeka u karakterističnom klupskom prostoru Dragstora, ključnom mestu beogradskog muzičkog andergraunda.

Seth Troxler nastupa na Apgrade-u
Seth Troxler nastupa na Apgrade-ufoto: Promo

Listi Apgrade gostiju se, pored legendarnih imena kao što su Laurent Garnier, Sven Vath, Ritchie Hawtin, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Marco Carola i mnogih drugih, 20. aprila konačno pridružuje i Seth Troxler! Harizma, jedinstvenost, nerv i andergraund jednog od najupečatljivijih aktera na sceni u protekloj deceniji konačno pred beogradskom publikom!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.