Nil Jang snima novi album
Nil Jang, Foto: Profimedia

uskoro

Nil Jang snima novi album

Bendu "Crazy Horse" se pridružuje Nils Lofgren na gitari, a pripremili su jedanaest pesama za prvi zajednički album nakon ‘Psychedelic Pill’ iz 2012. godine

Objavljeno:

Nil Jang i njegov bend Crazy Horse uskoro odlaze u studio kako bi snimili svoj prvi zajednički album nakon ‘Psychedelic Pill’ iz 2012. godine. Jang je potvrdio vest na svojoj internet stranici Neil Young Archives u odgovoru na pismo obožavatelja koji ga je upitao o budućim planovima. “Crazy Horse ide u studio s 11 novih pesama,” napisao je.

Nil Jang je ponovno okupio Crazy Horse za niz koncerata u Kaliforniji. U postavi je nedostajao gitarista Frank “Pončo” Sampedro koji je napunio 70 godina i povukao se u penziju. Na njegovo mjesto doveden je Nils Lofgren koji je s bendom svirao na albumu iz 1971. koji je bend snimio bez Janga. Pored toga svirao je i na albumu “Tonight’s The Night” kao i na turneji koja ga je pratila.

Ne zna se tačno kada bi novi album trebao biti objavljen. Jang u maju kreće na turneju po Americi, a krajem juna biće u Evropi s Promise of the Real, između ostalog u Londonu i irskom Kilkeniju gde će nastupiti uz Boba Dilana.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.