Bohemija i Benjd u Kulturnom centru Grad
Bohemija, Foto: Promo

najava

Bohemija i Benjd u Kulturnom centru Grad

U četvrtak 11. aprila u 21h

Objavljeno: 11:46h

"Kakvu muziku pravi Bohemija? Pa ima tu „milion vokala“, dve gitare, violina, klavir, bubanj i bas – Brajan Vilson bi bio zadovoljan kada bi onako slučajno naišao i zastao da čuje šta radi ovaj niški kolektiv", stoji u najavi događaja.

Bohemija su Janko Džambas, Dida, Dimitrije Mandić, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović i Milan Stoiljković. Skrenuli su pažnju na sebe odličnim debijem "Sve naopako", koji je objavljen u leto 2017. godine, kao i energičnim i raskošnim nastupima uživo u Nišu i Beogradu, a sada predstavljaju svoj drugi album "Nasmeši se i reši se".

U opisu muzike grupe Benjd piše:

"Za Benjd mnogi pričaju svašta. I svi su u pravu ili niko tu ništa ne zna. Njegov debitantski album će možda uskoro biti gotov, a možda i neće. Snimio je oko 50ak pesama, neke znate vi, neke zna on. Benjd svira gitaru i peva o svemiru (koji ponekad ne čuje nemir), o vašem strahu od osmeha i sreći uopšte. Kao konstantne uticaje spominje primorski trinaestolujski bluz i poeziju velikog Lil John-a. Ljudi kažu da je Benjd kao muzička ambrozija koja ponekad procveta u tihoj noći, šapatom, samo da komšije mirno spavaju. Drugi put u svojoj istoriji Benjd nastupa kao veseli kvartet."

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.