SASHKA JANX: Zvezda Disco opere
Ekipa spektakla Disco Opera, Foto: Promo

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT

SASHKA JANX: Zvezda Disco opere

Zajedno sa Bojanom Stamenov, u četvrtak 28. marta, u 20.30 u Centru Sava, nastupiće na svojevrsnom spektaklu Disco opera

Objavljeno:

Prvih 5 osoba koje se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura dobiće na poklon po dve karte za ovaj koncert!

Posle uspešnog nastupa na Beoviziji i, ako se veruje publici, jednog najvećih hitova sa srpskog izbora za predstavnika na Eurosongu, Saška Janks se vraća koncertima.

Zajedno sa Bojanom Stamenov, u četvrtak 28. marta, u 20.30 u Centru Sava, nastupiće na svojevrsnom spektaklu Disco opera. Posle izuzetnog uspeha Rok opere, koju su beogradskoj publici predstavili krajem prošle godine u Centru Sava, dirigent Fedor Vrtačnik je ponovo okupio novosadski Big bend orkestar i članove hora Opere SNP-a, ovoga puta u novom muzičkom projektu – Disco opera. Ređaće se antologijski disko hitovi, u potpuno novim aranžmanima. Za 24 sata, Vrtačnik kaže da je presrećan jer disko ponovo radi, kao ima priliku da radi sa vrsnim muzičarima kakve su Saška i Bojana.

Saška će uskoro publici predsataviti i verziju pesme “Da li čuješ moj glas” ili kako su je mnogi prekrstili “Za tebe mamo, za tebe babo” i na engleskom jeziku.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #3: Vukašin Đelić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.