Lovefest objavio najjači line up do sada i nadmašio sva očekivanja
Fanovi Lovefesta će dugo pamtiti 25. mart, kao dan kada je zvanično najbolji re gionalni festival objavio prvih 40 imena izvođača, Foto: Promo

za sve ljubitelje

Lovefest objavio najjači line up do sada i nadmašio sva očekivanja

Među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni

Objavljeno: 22:52h

Fanovi Lovefesta će dugo pamtiti 25. mart, kao dan kada je zvanično najbolji regionalni festival objavio prvih 40 imena izvođača, koji od 1. do 3. avgusta dolaze u Vrnjačku Banju i nadmašio sva očekivanja čak i onih najtvrđih klabera.

Među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn.

Richie Hawtin
Richie Hawtin foto: Promo

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jones-a i trenutno najtraženiji dvojac na svetu The Martinez Brothers.

The Martinez Brothers
The Martinez Brothers foto: Promo

Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Poslednja noć festivala na Fire Stage-u može slobodno da se nazove svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvezde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac ItaloJohnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibice Tini Gessler.

Marco Carola
Marco Carola foto: Promo

Seth Troxler, kojeg je Lovefest publika prošlog leta slušala na glavnoj muzičkoj bini, ove godine posebnim setom otvara Energy Stage. Kao i uvek za ljubitelje underground-a i vinila ova bina predstaviće izvođače koji trenutno pune klubove poput berlinskog Berghaina, a među njima su Objekt, Ben Ufo, Boo Williams, Sassy J, Jane Fitz, XDB, K-Hand, Jonny Rock i mnogi drugi. Na Energy Stage se ponovo vraća legendarni Joe Claussell čiji se nastup na zatvaranju Lovefesta 2017 i dalje pamti.

Ovogodišnji slogan festivala “Po tvom ukusu”

Prema rečima organizatora, slogan trinaestog izdanja festivala “Po tvom ukusu” nije nimalo slučajan. Naime, ovog leta na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu i specijalnom koncertnom formatu. Line up ove bine biće objavljen u naredne dve nedelje, a on će u potpunosti zaokružiti muzički program ovogodišnjeg izdanja festivala i dokazati da će od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji biti za svakoga ponešto.

Prodaja ulaznica traje samo SEDAM DANA

Prodaja trodnevnih ulaznica po specijalnoj ceni od 28 evra počinje 27. marta i trajaće do srede 3. aprila u ponoć. Limitirana serija karata po posebnoj i najnižoj ceni moći će da se kupi samo tih sedam dana u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naruči putem sajta www.lovefest.rs. Kupovinom ove serije ulaznica štedi se više od 70% u odnosu na redovnu cenu karte.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.