BJORK objavljuje sve svoje albume na kasetama u boji (VIDEO)
Bjork na bini, Foto: Profimedia

retro

BJORK objavljuje sve svoje albume na kasetama u boji (VIDEO)

Od izdanja "Debut" do "Utopia", islandska autorka i pevačica prati retro trendove u izdavaštvu

Objavljeno:

Popularna umetnica Bjork će objaviti svih svojih devet studijskih albuma na kasetama u različitim bojama, u ograničenom tiražu.

Ubrzo nakon što je lansirala novu kolekciju majica, zvezda sa Islanda je objavila na Tviteru da ima "još jedno iznenađenje", uz video klip na kome pokazuje devet kaseta.

Svi njeni albumi, počev od izdanja "Debut" iz 1993. do poslednjeg "Utopia" pojavili su se kao reizdanja u bojama koje prate originalne omote.

Svaka kaseta će biti pojedinačno u prodaji, ali je moguće i nabaviti ih u kompletu. Biće objavljene 24. aprila.

Pored ovog retro-izdavačkog poduhvata, Bjork je zauzeta pripremom ambicioznog koncertnog performansa pod nazivom "Cornucopia", čija će premijera biti u maju na Menhetnu.

Islandskoj umetnici će se pridružiti sedmočlani ansambl flautista Viibra iz njene zemlje, dok će na od ostalih instrumenata na bini biti harfa i perkusije. Čitavu produkciju će režirati Džon Tifani sa brodvejske scene. Ovo će biti prvi put da Bjork sarađuje sa pozorišnim umetnicima.

BONUS VIDEO: PAVLE POPOV: Možeš da me staviš u simfonijski orkestar, ili u avangardni ili džez bend, uvek ću se snaći (VIDEO)

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.