Ana & The Changes predstavili video za pesmu Take my hand
Foto: Printscreen

video

Ana & The Changes predstavili video za pesmu Take my hand

"Da li nas ovi savremeni formati uvlače dalje u lavirint zavisnosti od savremenih tehnologija i otuđenja ili uprkos svemu čine još jedan most da se zbližimo..."

Objavljeno: 12.03.2019. 10:00h

Ana & The Changes tokom 2019. godine objaviće svoj drugi studijski album "Differences" i sada predstavljaju video za prvi singl s ovog albuma, "Take My Hand", u režiji Miloša Škundrića. U spotu je glavna zvezda fantastična glumica Jelena Đokić, a uz nju pojavljuju se članovi benda i brojni prijatelji.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Ana Ćurčin o ideji za snimanje videa kaže sledeće: "Bila nam je želja da se kroz spot bavimo fenomenom emitovanja sebe, ili „mukbanga“, koji dolazi iz Južne Koreje. „Mukbang“ je snimanje samih sebe tokom jela. Velika popularnost ovog „streaming“ formata u celom svetu nas navodi i na temu otuđenosti i usamljenosti. „Mukbang“ je tu za zabavu, za ljubitelje hrane i za usamljene gledaoce, ali se postavlja i kao nova industrija i izvor zarade. Da li nas ovi savremeni formati uvlače dalje u lavirint zavisnosti od savremenih tehnologija i otuđenja ili uprkos svemu čine još jedan most da se zbližimo, osetimo manje usamljenim ili jednostavno zabavimo."Popularni rumunski kantautor Den Bajron (Dan Byron) o saradnji sa Anom rekao je sledeće: "Video sam Ana & The Changes na nekom koncertu u Rumuniji i istog trenutka se zaljubio u njihovu muziku. Ova saradnja je za mene ispunjenje snova."

„Pre svega - jako volim Aninu muziku i bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem. Imali smo par različitih ideja, a onda smo većinom glasova odlučili da se bavimo mukbangom, ovim novim internet fenomenom. Moja ideja u svemu tome bila je da pokušamo da u jednoj minijaturi napravimo kontrast pre svega između realnog i života na mreži. Jelena Đokić je od starta bila idealna podela za ovo i na sreću ideja joj se dopala i uzela je učešće u spotu,” razmišlja reditelj Miloš Škundrić o južnokorejskom fenomenu "mukbang" i ideji za video.

 

 

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #2: Dukat/Stray Dogg

 

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media