Magični glas Richarda Bone oduševio beogradsku publiku
Richard Bona, Foto: Promo

koncert za pamćenje

Magični glas Richarda Bone oduševio beogradsku publiku

Bona je rasprodao prvi koncert u Bitefartcafeu, zato u utorak nastupa ponovo u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala

Objavljeno: 08:58h

Basista, pevač i kantautor poreklom iz Kameruna, Richard Bona, održao je u nedelju, 10. marta koncert pred punim beogradskim klubom Bitefartcafe, kojim je otvoren prolećni deo sezone Musicology Sessions.

Koncert su posetili brojni muzičari, među kojima je u prvim redovima bio i Vasil Hadžimanov sa svojom ćerkom.

Zbog velikog interesovanja, Bona će se još jednom predstaviti publici u utorak, 12. marta, na istoj sceni Bitefartcafe-a.

Richard Bona, dobitnik mnogobrojnih muzičkih nagrada, kao što su „Gremi“ i „Victories du Jazz Award“ oduševio je publiku svojom virtuoznošću na bas gitari i fenomenalnim glasom. Svojim nastupima je dokazao da je sjajan muzičar i profesionalac koji ima moć da savlada gotovo bilo koji instrument i da nas svojim glasom odvede na mistično muzičko putovanje. Danas je jedan od retkih afričkih umetnika koji je stekao nedostižnu reputaciju na svetskom nivou.

Richard Bona
Richard Bona foto: Promo

Musicology Sessions je jedinstveni koncept muzičkog festivala koji u Srbiju dovodi neke od najvirtuoznijih svetski priznatih muzičara jazz, funk, blues, soul, worldmusic i r’n’b pravaca.

Beogradska publika imaće prilike da u narednom periodu prisustvuje i koncertu Nik West, Matije Dedića i Manua Katche-a, kao i Skarky Puppy-ja čijim se koncertom na Kalemegdanu završava prolećna sezona koncertnog serijala Musicology Sessions.

Karte za koncerte mogu se kupiti online i na prodajnim mestima DDtickets ili Tickets.rs.

Prve tri osobe koje se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura dobiće po dve karte za drugi koncert Richard Bona koji se održava sutra, 12.marta u Bitefartcafe-u.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.