Eyesburn najavljuju koncert na KONTAKTU spotom za pesmu WAR CONTROL
Eyesburn, Foto: Promo

veliki povratak

Eyesburn najavljuju koncert na KONTAKTU spotom za pesmu WAR CONTROL

Hit sa albuma "Fool Control" dobio spot posle 18 godina

Objavljeno: 12:15h

,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburna", iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će nastupiti u Hali sportova ,,Ranko Žeravica" - 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta. I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu - "War Control" sa albuma "Fool control".

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot - prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina... a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. "War Control" nam je i dalje i te kako potreban", objašnjava Eyesburn zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

Podsećamo da će se povratnički nastup grupe Eyesburn desiti 23. marta u Hali sportova Ranko Žeravica, u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta, manifestacije posvećene muzičkom biznisu, kada će binu deliti sa Goblinima i grupom Zoster. ,,Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima... Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!" poručuje Eyesburn.

BONUS VIDEO: DUKAT/STRAY DOGG: Prava je umetnost kada najveće istine izgovoriš tako da budu potpuno razumljive svakom (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.