Ne propustite! U subotu u teatru Le Studio pogledajte predstavu: Raspareni par! (FOTO)

najpopularnija komedija

Ne propustite! U subotu u teatru Le Studio pogledajte predstavu: Raspareni par! (FOTO)

Priča je o Raši i Srećku, dva prijatelja iz Beograda. Raša je najaljkavija osoba na svetu, a Srećko je poput Meri Popins. Samo za vas u pozorišnom ringu: asepsol protiv pikavaca, domestos protiv buđavih sendviča
Objavljeno: 04.03.2016. 20:03h
U subotu 5.3. u 20h u teatru "Le Studio" je na repertoaru, "Raspareni par", najpopularnija komedija ovog teatra, koja je imala više od 50 igranja. Rađena je po kultnom filmu "Odd couple", a adaptirana je u potpunosti u srpski kontekst. Zavirivši u živote nekoliko ortaka iz Beograda, prepoznaćete sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike - svakodnevnicu koju volite. 

Za sve ljubitelje klasike: (R)Evolucija simfonije u Filharmoniji! (FOTO)"Raspareni par" je priča o Raši i Srećku, dva prijatelja iz Beograda. Raša je najaljkavija osoba na svetu, a Srećko je poput Meri Popins. Samo za vas u pozorišnom ringu: asepsol protiv pikavaca, domestos protiv buđavih sendviča, Sinan protiv 20/44 i jonizator protiv dima... u borbi na život i smrt.

Le Studio, "skriveni teatar Beograda", više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta
na koja ste navikli. Tim pozorišta dočekaće vas sa osmehom, smestićete se u udobne kauče i uživati u direktnom, iskrenom i emotivom pozorišnom činu koji se nakon izvođenja nastavlja u opuštenom razgovoru uz dobru muziku. 

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media