Poslednji intervju Vlade Divljana! Prevrnuo bi se u grobu da ga vidi, a vi ćete se zgroziti kad čujete kako je nastao!

Grozan postupak!

Poslednji intervju Vlade Divljana! Prevrnuo bi se u grobu da ga vidi, a vi ćete se zgroziti kad čujete kako je nastao!

Na današnji dan pre godinu dana preminuo je naš veliki muzičar Vlada Divljan, a priča koja prati njegov poslednji intervju je veoma kontroverzna! Nekima je grozna i surova, a neki su srećni što su imali prilike da vidi njegova razmišljanja neposredno pred smrt
Objavljeno: 14:46h

Pre godinu dana, na današnji dan, preminuo je posle duže borbe sa rakom veliki muzičar Vlada Divljan. Divljan je samo par dana pred smrt dao svoj, kako se kasnije ispostavilo, poslednji intervju za koji je zamolio svog prijatelja i novinara koji ga je radio da se ne objavi. Razlozi zbog kojih nije želeo da intervju izađe u javnost nisu poznati, Vlada je samo napomenuo da će njegova žena Dina i klinci možda to drugačije razumeti. Međutim, prijatelj ga nije poslušao i taj intervju je uprkos Vladinim željama ugledao svetlost dana. Evo šta je Divljan pričao par dana pre nego što je preminuo. Za legendu! Vranje slavi Vladu Divljana! (FOTO) (VIDEO) Kako je uvek bio borac i optimista Vlada Divljan je i u bolesti ostao dosledan sebi. Iako je mogao da pretpostavi kakav će biti ishod njegove bolesti, Vlada se trudio da na sve to gleda optimistično. Imao je snage u sebi i volje za životom. Kako je on sam rekao, ono što ga je uvek pokretalo, i u životu ali i u muzici, bila je ljubav.

bolestan Srbija će biti tužnije mesto za život bez njih: Ko nas je sve napustio u 2015. godini? (VIDEO)
Nisam paničio kad su mi rekli od čega bolujem Rešio sam da se borim jer imam za koga “dobro došao u pravi svet. Sve ovo do sada je bilo zezanje” znenadio sam sebe tako cool pristupom.
počeo sam da se smejem.
Čak mu je i u bolesti to bila glavna preokupacija. Zaslužio je - jer je legenda! Snima se film o Vladi Divljanu (FOTO)
Čovek ne može pobediti smrt. Znam to. objavio da sam u teškom stanu i da je pitanje dana kad ću umreti. nego zbog prijatelja. Zovu me non-stop da provere jesam li živ
Muzikom godinu dana pred smrt svirao na Exit festivalu Putovanja sam teško podnosio, ali kad stanem na binu, više nisam bolestan.
očuvaju sećanje na ovog velikog muzičara. u biblioteci "Bora Stanković" biti održana izložba fotografiija Vlade i njegovog benda "Vlada Divljan - Evergreen" gde će publici biti predstavljene do sada neviđene Vladine fotografije.
Printscreen/ YouTube/ JelenTop10
Predrag Buca Popović, priprema biografsku knjigu o Divljanu čiji se izlazak očekuje sledeće godine. Vlada je bio neverovatno produktivan. srećući te ljude je koliko je Vlada bio slojevit, bogat, dubok. film filma o Vladi nazvan "Nebeska tema", koji je zamišljen kao "zajednički pozdrav Vladi" dokumentarac koji koristi mehanizam igranog filma.
Vlada je za mene bio simbol Beograda

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.