Trajne čaše za posetioce Dana Rundeka u Beogradu
Darko Rundek, Foto: Emir Srkalović

ekološki

Trajne čaše za posetioce Dana Rundeka u Beogradu

Na "Danima Darka Rundeka" od 1. do 7. marta u Domu omladine Beograda (DOB) publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju

Objavljeno:

"Vrlo je bitno: na koncertima u Domu omladine imamo, prvi put u Srbiji, trajne plastične čaše koje se ne bacaju. Platiće se kaucija za njih, a posle se vrate ili ih možete poneti sa sobom, i koristiti još na 100 koncerta. Trajaće 500 godina, lepo je iz njih piti, ne mogu se razbiti i lepo izgledaju", ističe u poruci Darko Rundek. Prema Darkovim rečima, time se izbeglo na muzičkim događajima uobičajeno jednokratno korišćenje i potom bacanje na otpad "bar 2.000, 3.000 glupih plastičnih čaša koje se ne mogu raspasti, koje su ružne, koje će zagađivati vodu i gnjaviti nas jošvekovima".

Posetioci koncerata koji će biti održani u okviru manifestacije "Dani Darka Rundeka" moći će na nekoliko punktova u DOB-u da za 100 dinara kaucije dobiju čašu za konzumiranje piva, vode, sokova i drugog pića. Prilikom izlaska iz DOB-a, posetici mogu poneti sa sobom tu čašu kao suvenir, ili ih vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.

Manifestacija "Dani Darka Rundeka u Beogradu" biće održana od 1. do 7. marta 2019. godine u Domu omladine Beograda (DOB), tokom koje će Darko Rundek predstaviti svoje raznoliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte, tako što će održati čak pet koncerata, međusobno različitih po repertoaru, postavama muzičara, scenografiji i prostoru.

foto: Promo
  • 1. mart 21:00 Darko Rundek & Ekipa Best of - Amerikana
  • 2. mart 21:00 Darko Rundek & Ekipa NOVO i zaboravljeno - Amerikana
  • 4. mart 21:00 Cul De Sac, free impro experimental - Klub DOB-a
  • 5. mart 21:00 Andreja, Rundek & Ekipa, promocija albuma "Mura Mura" - Velika dvorana DOB-a
  • 7. mart 21:00 Rundek Cargo Trio, Plavi avion/Mostovi+ - Velika dvorana DOB-a

Ulaznice za prvi i poslednji koncert su rasprodate. Ulaznice u prodaji na blagajni DOB-a, odnosno preko Ticket Vision-a i sajta www.tickets.rs za drugi koncert Darka Rundeka i Ekipe košta 1.200 dinara, Andreje, Rundeka & Ekipe 1.300 dinara i Cul-De-Sac 1.100 dinara.

Manifestaciju "Dani Darka Rundeka u Beogradu" organizuje promoterska kuća Long Play uz podršku Doma omladine Beograda.

BONUS VIDEO: ALEKSANDAR CRNOGORAC: Veličina jednog društva se najbolje meri stavom prema različitosti (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.