Pančevački bend SINDROM objavio prvi spot i singl za pesmu ONA IMA DEČKA
Sindrom, Foto: Promo

debitanti

Pančevački bend SINDROM objavio prvi spot i singl za pesmu ONA IMA DEČKA

Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda Sindrom koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav'', dok album publika može da očekuje krajem marta ili početkom aprila.

Objavljeno:

,Ona ima dečka’’ na metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi", navodi Miomir Mikri Adamović, frontmen benda Sindrom. On dodaje da "pesma ne predstavlja promociju konzumiranja narkotika i drugih opijata".

Video možete pogledati OVDE.

Ovim singlom najavljuje se album prvenac koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav’’ i koji će biti objavljen za nešto manje od dva meseca. Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), dok je na bubnjevima Jelena Coje Vajović.Sindrom u proseku ima 21 godinu i svojim najvećim uspehom smatra potpisivanje ugovora o izdavanju debitanskog albuma ,,Navodna ljubav'' sa izdavačkom kućom Take it or leave it.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.