ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 5x2 karte za TOMA ODELA
Tom Odel, Foto: Promo

BESPLATAN ULAZ

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 5x2 karte za TOMA ODELA

Jubilee Road“ turneja Toma Odela 12.februara dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“

Objavljeno: 16:24h

Prvih petoro čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobiće po 2 karte za Odelov koncert!

***

Jubilee Road“ turneja Toma Odela 12. februara dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speita (Speight), koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide“.

foto: Promo

Album „Jubille Road“ objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odela, nakon izuzetno uspešnih „Long Way Down“ (2013) i „Wrong Crowd“ (2016) koji su ga vinuli u zvezde i osigurali mu zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni. Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odela, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je Odel proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom. Namerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona.

Tom Odel je muzičar koji je sasvim zasluženo sa svojih 27 godina jedna od najvećih pop zvezda u svetu, zato – nemojte propustiti priliku da ga čujete!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.