MUZIKON izvodi program ROCK & CLASSIC na Kolarcu
Orkestar Muzikon, Foto: Promo

najava

MUZIKON izvodi program ROCK & CLASSIC na Kolarcu

Hitovi legendarnih britanskih rok bendova u aranžmanima napisanim za klasične instrumente

Objavljeno:

Orkestar Muzikon nastavlja Level Up! sezonu u Velikoj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca, koncertom Level Up No.2, sa temom Rock&Classic koji će biti održan 21. februara u 20h.

Klasičan rok ovom prilikom dobija sasvim novo značenje, budući da će publika imati priliku da čuje hitove legendarnih britanskih rok bendova u aranžmanima napisanim za klasične instrumente. Orkestar će ovom prilikom izvoditi pesme Beatlesa, Led Zeppelina i Queena.

Muzikon je više puta nastupao u okviru projekta Queen Symphony Acoustic koji pored orkestra čine hor i Queen Real Tribute bend, dok Beatles go Baroque i klasične verzije Led Zeppelina izvode prvi put.

Kamerni orkestar Muzikon je multimedijalni umetnički sastav iz Beograda koji promoviše kvalitet, izvrsnost i kreativnost, sa posebnim osvrtom na originalnu promociju i emancipaciju svih aspekata koncertnog izvođaštva. Uz klasičan repertoar, Muzikon razvija i izvodi drugačije projekte, bilo kroz program ili način izvođenja koncerta. Pored koncerata, aktivnosti orkestra Muzikon podrazumeju i brojne akcije i kampanje u cilju promocije kvaliteta klasične muzike i samog orkestra, tako i šire kulturne i muzičke edukacije koje će trajati do završetka sezone u maju 2019. godine.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.