LOVEFEST OBJAVIO DATUM ODRŽAVANJA I PRODAJU NAJPOVOLJNIJIH ULAZNICA: Danas od podneva do 20 časova NAJNIŽE CENE!
Foto: Promo

požurite!

LOVEFEST OBJAVIO DATUM ODRŽAVANJA I PRODAJU NAJPOVOLJNIJIH ULAZNICA: Danas od podneva do 20 časova NAJNIŽE CENE!

Da li si među najsrećnijih hiljadu: Ulaznice po najnižoj ceni 4. februara u prodaji od podneva do 20 časova

Objavljeno: 09:56h

Lovefest, zvanično najbolji regionalni muzički festival u 2018. godini, ovog leta biće održan od 1. do 3. avgusta.

Prema prvim najavama posetioce očekuje pet muzičkih bina, dodatni dnevni program, kao i više od 300 izvođača među kojima se nalaze trenutno najtraženija svetska imena.

foto: Promo

Lovefest će po proverenom receptu trajati tri noći i tri dana, a na trinaesto izdanje festivala na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu. Osim toga, prema najavama, Fire Stage će biti veći nego ikada, dok će Energy bina imati najveća kako scenska, tako i muzička iznenađenja za sve posetioce.

foto: Promo

Prodaja prvih festivalskih kompleta po najnižoj ceni počinje 4. februara tačno u podne i traje samo do 20 časova, a priliku da postane ponosni vlasnik Lovefest Early Bird karte imaće samo 1.000 najbržih fanova festivala ljubavi. Ulaznice već sada mogu da se unapred rezervišu putem sajta lovefest.rs, a 4. februara moći će da se kupe u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigs Tixa ili naruče putem sajta festivala.

foto: Promo

Prema rečima organizatora, veoma je moguće da će se ulaznice rasprodati i pre nego što sat otkuca 20 časova, budući da za festivalske komplete uveliko vlada veliko interesovanje. Trodnevni komplet košta 24 evra, što je gotovo 70% niža cena u odnosu na redovnu. Oni izbirljiviji će i ove godine moći da kupe VIP ulaznicu, i to po ceni od 39 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.