POJAČANJE NA NOVOM ALBUMU: Brajan Džonson potvrdio da se vraća u AC/DC
AC/DC pevač, Foto: Profimedia

vraća se legenda

POJAČANJE NA NOVOM ALBUMU: Brajan Džonson potvrdio da se vraća u AC/DC

"Postaje mu muka od toga da to negira i rekao je da su glasine tačne"

Objavljeno:

Prošle godine je objavljeno da ikone roka rade na novom albumu koji će se fokusirati na rad njihovog nekadašnjeg ritam gitariste Malkolma Janga. Naime, Jang je umro u novembru 2017. godine nakon što se povukao iz benda zbog pojave simptoma demencije.

Džonson je u međuvremenu bio prisiljen da napusti bend 2016. godine zbog problema sa sluhom i privremeno ga je zamenio Aksel Rouz. No, počela su nagađanja da će se pevač ponovo sastati s rok legendama za potrebe novog studijskog materijala nakon što je nedavno viđen s bivšim bubnjarom benda Filom Radom u Vankuveru.

Međutim, neslužbena potvrda da Brajan Džonson ponovo radi s bendom "AC/DC" stigla je od članova američkog benda "Terrorizer" nakon susreta s legendarnim frontmenom na aerodromu, prenosi NME.

"Danas smo se sreli na aerodromu sa Brajanom Džonsonom. Pitali smo ga za glasine o tome da će raditi na novom albumu benda "AC/DC" i on je rekao da mu postaje muka od toga da to negira i rekao nam je da su glasine tačne", stoji u objavi na Fejsbuk stranici grupe "Terrorizer".

BONUS VIDEO: DAMJAN SILIBASKI ZA ESPRESO: Na festivalu epske fantastike teme su VAMPIRI I LOVCI NA VAMPIRE!

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.