BEOGRADSKA FILHARMONIJA: U ponedeljak podela BESPLATNIH KARATA za februarske koncerte za bebe
Koncert za najmlađe, Foto: Promo

POPUlarni serijal

BEOGRADSKA FILHARMONIJA: U ponedeljak podela BESPLATNIH KARATA za februarske koncerte za bebe

Nova serija koncerata održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara

Objavljeno:

Podela besplatnih ulaznica za filharmonijske koncerte za bebe biće u ponedeljak 4. februara od 10 časova na blagajni Filharmonije (Studentski trg 11). Nova serija koncerata održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara u terminima od 11 i 12.30 časova, u Sali Beogradske filharmonije.

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje. Dok orkestar svira Simfoniju uspavanki, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Bebe u filharmoniji
Bebe u filharmoniji foto: Promo

Za bebeće koncerte Beogradske filharmonije vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah. Iako su kapaciteti ograničeni da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj bece. Kako bi obezbedila što većem broju bebirona da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov bebeći repertoar.

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs na školskoj priredbi koju su priredila slepa i slabovida deca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.