GRETA VAN FLEET: Očekujte naš novi album ove godine
Greta Van Fleet, Foto: Profimedia

ne čeka im se

GRETA VAN FLEET: Očekujte naš novi album ove godine

Čak i da ne objave ništa, ovo će biti velika godina za mladi bend koji mnogi doživljavaju kao "spasioce roka"

Objavljeno:

U decembru prošle godine, članovi grupe Greta Van Fleet su najavili da bi mogli objaviti novi album u 2019. uprkos tome što su tek izdali debi "Anthem of the Peaceful Army". U novom intervjuu, basista Sem Kiška potvrdio je da "fanovi defitinitivno mogu da očekuju drugi album ove godine".

Čak i da ne objave ništa, ovo će biti velika godina za mladi bend koji mnogi doživljavaju kao "spasioce roka". Izvojevali su četiri Gremi nominacije, a rezultate izbora čekaju 10. februara. Povrh toga, čeka ih i velika svetska turneja.

"Ranije ovog meseca, razgovarali smo i odlučili da je potrebno što pre da objavimo album", rekao je Sem.

On je dodao: "Veoma smo uzbuđeni zbog toga...pravićemo muziku koju mi volimo da čujemo, i napredovaćemo muzički. Mnogo toga na čemu radimo trenutno je veoma uzbudljivo i odvešće nas tamo gde nikad nismo bili - i bukvalno i figurativno".

U oktobru prošle godine, kada je upitan kako komentariše polarizaciju javnosti između onih koji iz doživljavaju kao spasioce, odnosno onih koji ih komentarišu kao plagijatore Led Zeppelina, rekao je "Mi to ne čitamo. Takve stvari vas stavljaju u okove. Ne utiču pozitivno na nas. Ne bi trebalo da nas dotiče šta ljudi govore, i tako je bilo do sada. Dok smo sedeli u studiju, pravili smo album. Mislim da se ni u jednom trenutku nismo zapitali da li će se to ljudima dopasti. U ovom trenutku smo načisto s tim, i nadam se da će tako i ostati".

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs na školskoj priredbi koju su priredila slepa i slabovida deca

(Espreso.co.rs / Consequenceofsound.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.