Zoran Predin i Lačni Franz na Kolarcu, specijalna gošća Anja Rupel
Zoran Predin, Foto: Goranka Matić

NAJAVA

Zoran Predin i Lačni Franz na Kolarcu, specijalna gošća Anja Rupel

Zoran Predin i Lačni Franz će održati svoj akustični koncert pod nazivom “Akustični poljubac” u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u utorak 12. februara 2019. godine i za tu priliku gošća će im biti Anja Rupel (Videosex)

Objavljeno:

Zoran Predin, koga srpska publika obožava, vraća se u Beograd u pratnji podmlađenog Lačnog Franza: Luke Čadeža (bubanj), Aneja Kočevara (bas), Tineta Časa (gitara) i Boštjana Artičeka (klavijature), sa specijalnom gošćom Anjom Rupel, u koju je, kako sam Predin kaže, “bilo zaljubljeno pola bivše države”.

Akustični poljubac je koncertni program Predinovih pesama odabranih u duhu praznika Dana zaljubljenih, a neke od pesama će, osim o ljubavi, nežno pevati i o erotici. Predinovi omiljeni žanrovi će se preplitati sa šansonama, gypsy swingom i akustičnim indie rockom u dva sata nežnosti, sete i crnog humora.

“Potrudićemo se da zajedno s publikom na koncertu ukrademo sudbini nešto što će zauvijek ostati samo naše”, kaže Predin povodom predstojećeg koncerta.

Nakon što je pre nekoliko godina ponovno oživeo kutni bend Lačni Franz, legendarni slovenački muzičar Zoran Predin napravio je pun krug svoje karijere. Podmladivši mariborsku grupu koja je početkom osamdesetih godina prošlog veka obeležila jugoslovenski Novi talas, vratio se korenima koji su ga lansirali u muzičku orbitu, potvrdivši još jednom svoj status istinskog 'Praslovana', svestranog muzičara i pesnika koji i s kosom boje srebra puni dvorane širom regiona.

Umetnik koji svoj stvaralački kredo opisuje kao beskompromisnu potragu za vlastitim putem bez obzira na modu, “ne ustručavajući se reći istinu ma kakva ona bila”, u skoro 40 godina karijere objavio je gotovo jednako toliko albuma, što samostalnih što u saradnji s drugim muzičarima, kojima uspešno premošćuje sve jezičke i druge barijere ne samo na našim prostorima, već i izvan njih.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu rezervisati i kupiti na blagajni Kolarčeve zadužbine po ceni do 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

BONUS VIDEO: SLAVKO ŠTIMAC NA KUSTENDORFU: Osećam se odlično! Hvala Emiru! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.