BIVŠI DARKVUDI U AKCIJI: Prvi koncert benda BELLA TECHNIKA u subotu
Novi bend starih članova Darkwood Dub, Foto: Promo

najava

BIVŠI DARKVUDI U AKCIJI: Prvi koncert benda BELLA TECHNIKA u subotu

Novi projekat basiste Mikija Ristića i gitariste Bojana Drobca, u čijem bendu je i operska pevačica Katarina Jovanović, imaće prvu koncertu prezentaciju na splavu 20/44 u subotu 5. januara od 22h

Objavljeno:

"Live nastupi će biti elektronski, plesni, kontemplativni, nastupaćemo sa sikvenserima, ritam mašinama, klavijaturama, raznim drugim instrumentima.. zvuči kao novo sagledavanje albuma.... Nas troje", navodi Bojan Drobac u nedavnom intervjuu za portal Muzika.hr

Bella Technica uskoro predstavlja i album prvenac pod nazivom “Section”. Ovo će biti prva saradnja nove etikete Bravo Boys (podetikete beogradskog Odličnog hrčka) i PDV-a.

"Section je inspirisan fuzijom raznolikih uticaja kao što su rana elektronska, i plesna muzika u kombinaciji sa psihodeličnim rockom, popom, kao i dubom osamdesetih, uz opsesiju retkim instrumentima. Poigravanje pop strukturom, kombinacijom standardnih aranžmana, intuitivnog toka na jedinstven način dostiže arhitekturu savremene pesme. Ističući zarazne ritmove, vrhunske vokalne interpretacije, melodične synth deonice uz osvežavajuće, upečatljive pop trenutke", stoji u opisu projekta.

Autori i osnivači su Bojan Drobac – Bambi i Milorad Ristić – Miki koji su za vokalnu ulogu angažovali opersku pevačicu Katarinu Jovanović. Bubnjarski doprinos na nekoliko numera na materijalu dao je Lav Bratuša. Na snimanju albuma su pored članova benda učestvovali i gosti iz zemlje i inostranstva – Sonja Lončar (klavijature), Filip Krumes (violina), Emery Dobyns (vokali, klavijature, gitara), Sam Dixon (gitara), Seth Manchester (bas gitara, klavijature).

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso - novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs/Headliner.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.