Straight Mickey and the Boyz u SubBeernom centru
Straight Mickey and the Boyz, Foto: Promo

najava

Straight Mickey and the Boyz u SubBeernom centru

U subotu, 12. januara od 21h

Objavljeno:

"Najjači live bend na ovim prostorima, nakon Arsenal Festa, InMusic-a, Moskve, Belgrade Beer Festa, turneje po Srbiji... Straight Mickey and the Boyz pred beogradskom publikom", stoji u najavi događaja.

Kako se navodi na FB eventu, nakon koncerta se bend vraća u studio i privodi novi bend kraju.

Tokom prethodnih meseci, uz koncertnu aktivnost je privukao pažnju i njihov hit singl "Dalek svet" koji se našao u špici popularne serije "Jutro će promeniti sve".

U opisu muzike na njihovoj FB strani, piše:

"Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo." Prvih 100 karata prodaje se po ceni od 600 dinara, nakon toga će biti 800 dinara. U prodaji su od 2. januara u kafeu Šikarica, Skadarska 22 (svakog dana od 16:30 do ponoći).

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso - novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.