Širi se miris Splita! Navucite bile starke i pravac u Božidarac! (VIDEO)

Veliki dječaci

Širi se miris Splita! Navucite bile starke i pravac u Božidarac! (VIDEO)

Na Vračar Rocks festivalu će 4. marta nastupiti poznati splitski sastav "Dječaci"
Objavljeno:

U Božidarcu će se u petak, 4. marta, definitivno nositi "Bile starke", a koncertnom salom će se širiti dječački "Miris" Splita. Inspiracija u talasima: 25 naših najlepših pesama o rekama (VIDEO) (FOTO) A kako zahvaljujući Dječacima​ "svaka pisma o Dalmaciji postane hit", biće tog 4. marta na Vračar Rocks festivalu veče puno hitova i pozitivne energije - žurka puna specifičnog dalmatinskog humora, koji će nam pravo u lice, samo njima svojstvenim "oštrim jezikom", isporučiti Dječaci!

Nakrcali su "Dječaci" letos Beer Garden, nakon čega je publika iščekivala njihov ponovni celovečernji koncert u Beogradu. A evo šta pripremaju za svoj prvi nastup u Centru za kulturu Božidarac. Svi znamo njihova imena, ali ne znamo odakle su potekla: Kako je 10 domaćih bendova dobilo svoje naziv (VIDEO) - Nismo baš preuživljeni u najave koncerata, al' smo još uvijek uživljeni u koncerte i energiju koju stvaramo i doživljavamo zajedno s publikom. Zna se dogodit da usred koncerta improviziramo nešto šta više nikad neće bit odsvirano ili otpjevano i volimo mislit da je to ono što nas razlikuje od "velikih" profesionalnih bendova koji odrade čitav nastup po uigranom i već viđenom šablonu. Pozdrav svima i vidimo se u Božidarcu - poručuju Dječaci pred povratak u Beograd. Konkretno. Iskreno.

"Dječaci" animiraju publiku, ali i publika animira njih Maslina je oliva, sunce mene poliva! Urnebesne ilustracije Bajaginih nebuloznih rima!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.