Čovek bez sluha sutra u Beogradu
ČBS, Foto: Gordan Jović

koncert

Čovek bez sluha sutra u Beogradu

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) održaće sutra (petak 14. decembar 21:00) koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, gde promoviše novi album "Stanimo u gard". Predgrupa je pank trio "Keni nije mrtav"

Objavljeno:

Gitarista i pevač Miki Radojević kaže da publiku u petak "u verovatno najboljoj sali u zemlji, očekuje brutalno usvirani ČBS, uz vrhunski zvuk i bogato osvetljenje".

"Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu", najavljuje Radojević.

Upečatljivi singlovi i spotovi "I posle svega", "Ti samo misliš da me znaš" i "Stanimo u gard" prethodili su novom albumu ČBS-a "Stanimo u gard", kog je nedavno na CD-u i digitalnim platformama objavila promoterska kuća Long Play.

"'Stanimo u gard" je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila. Kolege i ostali kompetentni ljudi iz posla koji su već preslušali album kažu da je ovo vrlo logična i nadasve pogođena nadogradnja ranijeg ČBS-a, zbog koga smo na prvom mestu i stekli fan bazu", objašnjava Radojević.

Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a košta 800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

BONUS VIDEO: Nežni Dalibor: Značajan događaj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.